Onze service

Derksen Schoenmode staat voor kwaliteit en service. Daarom willen we dat u zo lang mogelijk geniet van uw schoenen. Dus ook na uw aankoop staan we voor u klaar voor schoenreparatie, onderhoudsproducten en fournituren.

Schoenreparatie
Al generaties lang is Derksen een schoenmakersfamilie. Ook nu kunt u nog steeds terecht voor reparatie van uw schoenen en laarzen. Herstelwerk zoals naden stikken, nieuwe hakken en verzolen wordt voor ons uitgevoerd door een zeer goede en erkende schoenhersteller.

Schoenonderhoud
Wist u dat u de levensduur van uw schoenen aanzienlijk kunt verlengen met de juiste verzorging? Het materiaal van elke schoen is anders en heeft een specifieke behandeling nodig om zo lang mogelijk mooi te blijven. Derksen Schoenmode adviseert u graag hierover en heeft de bijpassende producten van het merk Collonil in het assortiment.

Fournituren
Diverse inlegzooltjes en veters in alle kleuren, lengtes en soorten behoren standaard tot het assortiment van Derksen Schoenen. Maar ook voor schoenpoetsborstels en schoenspanners en -lepels bent u bij ons aan het goede adres.

Advies van de podotherapeut
Elke twee maanden houdt een podotherapeut inloopspreekuur in onze winkel. De dagen waarop de podotherapeut aanwezig is, worden tijdig gemeld op onze Facebook pagina. Tijdens het inloopspreekuur kunt u geheel vrijblijvend advies vragen over uw voetproblemen. Op dinsdag 16 januari, 13 maart en 8 mei 2018 is de podotherapeut in onze winkel aanwezig.

Spaarsysteem
Vaste klanten verdienen voordeel bij Derksen Schoenmode. Bij elke aankoop* ontvangt u per € 15,00 een spaarpunt in ons digitale spaarsysteem. Vanaf 20 punten krijgt u € 10,00 korting. Deze wordt direct verrekend bij de eerstvolgende aankoop.

* uitgezonderd afgeprijsde artikelen