Over onsDe winkel van Derksen Schoenen is al sinds 1928 een begrip in de regio. In 1999 hebben Irma en Brigitte Derksen de schoenwinkel overgenomen van vader Theet Derksen. Zo is de derde generatie van de familie Derksen actief in schoenen. Luisteren naar de wens van de klant en het hoogste draagcomfort bereiken: dat is waar Irma en Brigitte en hun team naar streven.

HET TEAM VAN DERKSEN SCHOENMODE


Het verkoopteam bestaat naast Irma en Brigitte uit Gitte Mallee, Annelies Scholten, Jacqueline Jansen en Sanne Walraven.

Alle medewerkers hebben diverse vakopleidingen gevolgd om u op professionele wijze te adviseren bij uw aankoop, zodat u naar huis gaat met nieuwe schoenen waar u mee weg loopt.

GESCHIEDENIS
Derksen Schoenmode is een echt familiebedrijf. En daar zijn we trots op. De zussen Brigitte en Irma, die in 1999 de winkel van hun vader Theet overnamen, zijn al de derde generatie van een ware schoenenfamilie. Misschien zelfs de 4e, want reeds in 1893 vroeg overgrootvader Jan Derksen naar schoenmakersknecht in een vakblad van weleer.Het bedrijf van bijna 90 jaar oud begon bij opa Willem Derksen die op 29 maart 1928 als schoenmaker een winkel opende aan de Dorpsstraat in Groessen. Zijn opvolger, vader Theet Derksen nam in 1961 de zaak over en opende in 1978 een tweede winkel in Duiven. Vanaf 1986 runde hij samen met zijn vrouw Riek en zijn dochter Irma de twee winkels. In 1991 sloot de winkel in Groessen en in 1996 kwam ook dochter Brigitte in het bedrijf werken. Sinds 1999 hebben Irma en Brigitte het bedrijf overgenomen van hun ouders.

Contactformulier

Vul uw gegevens hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Stel een vraag